Acties en meldingen

December 18 2020

Introductie actiepakket

Heeft u veel voorkomende kleding in huis liggen zoals pantalons, colberts en overhemden? Dan is het nieuwe actiepakket misschien iets voor u! Krijg extra korting boven op het laagste prijs tarief bij reiniging van 5 de zelfde artikelen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld 5 pantalons nu opgehaald, gereinigd en bezorgd krijgen voor maar € 29,95! Zie de de actie prijzen hieronder:

5 Pantalons: € 29,95
5 Colberts: € 32,95
5 Colberts: € 12,95

Heeft u bestellingen met meer dan 5 de zelfde artikelen? Neem dan persoon contact met ons op voor extra kortingen!

December 10 2020

Online bestellen kan nu via MijnWassie

MijnWassie is een digitaal platform in samenwerking met een tal Stomerijen waarbij je digitaal een bestelling kan plaatsen waarbij deze kosteloos wordt opgehaald. Het is super makkelijk. Je vult je digitale wasmand met jouw wasgoed en de kleding die je wilt laten stomen. Je kiest wanneer we je order komen ophalen. Je kiest wanneer we jouw order terugbrengen. Maak een account aan en je kunt ons tot op de minuut volgen. Zo simpel is het! Er zijn stomerijen beschikbaar in Leiden, Den Haag, Amsterdam, Eindhoven, Gouda, Delft, Zoetermeer, Utrecht, Nieuwegein, Ijsselstein, Amersfoort, Almere, Maarssen, Hilversum, Oegstgeest, Leiderdorp, Voorschoten, Amstelveen, Laren, Bloemendaal, Zandvoort, Huizen, Heemstede, Waddinxveen, Haarlem, Alphen a/d Rijn en Overveen.

Meer weten? Bekijk dan we website op mijnwassie.nl

December 3 2020

Welkom op de nieuwe website

Uit beoordelingen van klanten is naar boven gekomen dat de oude website moeilijk te navigeren was dus hier heeft Stomerij Jacobs direct ingegrepen. Sinds vandaag heten wij u welkom op onze nieuwe en verbeterde website. Hiermee hopen wij dat klanten makkelijker de website kunnen navigeren en sneller de informatie kunnen vinden die zij benodigd hebben. Ook zal de website in de toekomst gebruikt worden als een online hndboek voor de MijnStomerijJacobs app. Met de MijnStomerijJacobs app kan je gemakkelijk je spaar punten bijhouden. Meldingen krijgen bij nieuwe aanbiedingen en acties, en tot slot ons digitaal bereiken. Deze app is momenteel in ontwikkeling.